fbpx

Deauville deurgreep Royal

Deauville deurgreep Royal

  • Materiaal Brons
  • Afmetingen L: 280mm - D: 40mm - O: 20mm
  • Afmeting rozet O: 45mm - D: 8mm

Deurgreep in brons met een unieke design look. Door zijn unieke vormgeving is deze deurgreep een opvallend decoratief element voor uw voordeur. Puur brons. Prachtig op dubbele voordeur. Gratis verzending in België en Nederland.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Een Eyecatcher aan Uw Voordeur

Op zoek naar een echte blikvanger voor uw voordeur? Ontdek onze prachtige bronzen Deauville deurgreep Royal van 280 mm lang. Ideaal voor een dubbele voordeur. Met zijn unieke ontwerp en opvallende uitstraling zal deze deurgreep ongetwijfeld de aandacht trekken en een stijlvolle toevoeging vormen aan uw entree.

Gegoten in Zand in Massief Brons

De Deauville deurgreep Royal van 280 mm is vervaardigd met behulp van een traditionele productiemethode: brons gieten in zand. Dit proces resulteert in een hoogwaardige, massief bronzen deurgreep met een uniek karakter. De ambachtelijke afwerking zorgt voor subtiele details en een duurzame constructie.

Een Erfstuk voor Generaties

Investeer in kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Deze prachtige bronzen Deauville deurgreep zal niet alleen een statement maken aan uw voordeur, maar behoudt ook zijn waarde door de jaren heen. Het is een tijdloos stuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Bijpassende Stukken uit de Deauville Collectie

Maak uw interieur compleet met onze Deauville collectie. Naast de prachtige deurgreep van 280 mm bieden we ook een langere versie aan en bijpassende deurkrukken, deurtrekkers en kastknoppen. Bekijk ook onze inspirerende Instagram-post over de meubelknoppen uit dezelfde Deauville collectie. Hierdoor kunt u uw hele interieur in dezelfde stijl inrichten en een consistente uitstraling creëren die harmonie en elegantie uitstraalt.

Perfect voor Woningprojecten

Bent u bezig met een woningproject en wilt u een vleugje luxe toevoegen? Overweeg dan onze Deauville deurgreep als de finishing touch. Vraag gerust een prijs aan voor uw project en ontdek hoe deze uitzonderlijke deurgreep een meerwaarde kan bieden aan uw woning.

Mail ons uw bestelling

Mail ons uw order. Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap met de hand afgewerkt. Dit kan resulteren in een korte wachttijd voor uw bestelling. Bij Roucca streven we naar perfectie in elk detail. Deze ambachtelijke benadering vraagt tijd. Uw geduld wordt beloond met een uniek en met liefde vervaardigd eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bronzen Deauville deurgreep? Of bezoek vrijblijvend ons atelier met toonzaal. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw wensen te bespreken. Maak vandaag nog een statement met onze prachtige deurgreep voor uw voordeur.