fbpx

Deauville deurklink buitendeur

Deauville deurklink buitendeur

  • Materialen Brons
  • Afmetingen L: 100mm - D: 54mm - O: 20mm
  • Afmeting rozet B: 50mm - H: 50mm

Deurklink met verouderde look, zandgegoten in puur brons. Deze deurklink heeft een landelijke uitstraling en geeft de woning een extra landelijke unieke stijl. Vierkante rozet, rozet voor sleutelgat afzonderlijk verkrijgbaar. Stift 8×8 mm.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Landelijke Bronzen Deurklink

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, landelijke deurklink voor uw buitendeur? Ontdek de Deauville deurklink buitendeur, gemaakt van massief brons. Deze deurklink biedt een tijdloze en elegante uitstraling dankzij de traditionele productiemethode van brons in zand gieten. Kleine oneffenheden en een unieke patine geven de deurklink een authentieke, landelijke charme.

Waarom kiezen voor de Deauville deurklink?

Ten eerste is de Deauville deurklink gemaakt van massief brons voor een duurzame en stijlvolle afwerking. Ten tweede heeft elk stuk een unieke patine en subtiele oneffenheden, wat bijdraagt aan de landelijke uitstraling. Ten derde omvat de collectie Deauville een volledig assortiment deurgrepen en ladeknoppen die kunnen bijdragen aan een volledig interieur in dezelfde stijl.

Bekijk ook onze inspirerende Instagram-post over de Deauville deurklink voor buitendeuren.

Maatwerk en Speciale Afwerkingen op Bestelling

Bij Roucca bieden we maatwerk aan voor bronzen deurbeslag met een scala aan speciale afwerkingen. Van verfijnd geborsteld brons tot karakteristiek antiek zwart. We hebben een ruime keuze om aan uw wensen te voldoen.

Contacteer ons

Heeft u een woningproject in gedachten? Wist u dat we ook totaalprojecten uitvoeren? Als u een complete renovatie van uw huis overweegt, kunt u altijd een offerte aanvragen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Voor bestellingen kunt u ons bereiken, of vraag simpelweg onze uitgebreide productfolder aan.

Wilt u onze producten in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal. U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen, maar vergeet niet om eerst een afspraak te maken. U zult aangenaam verrast zijn door de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze deurklinken en deurgrepen.

Bestel nu

Mail ons uw order. Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap met de hand afgewerkt, wat kan resulteren in een korte wachttijd voor uw bestelling. Bij Roucca streven we naar perfectie in elk detail, en deze ambachtelijke benadering vraagt tijd. Uw geduld wordt beloond met een uniek en met liefde vervaardigd eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Kies voor de Deauville deurklink en voeg een vleugje landelijke elegantie toe aan uw buitendeur.