fbpx

Afdekbout – afdekkap voor deurgreep

Afdekbout – afdekkap voor deurgreep

  • Materiaal Massief brons

Afdekknop of afdekmoer voor M8 draad. Dit afdekkapje past op een M8 draad in geval van montage van een voordeurknop doorheen de deur. Geen schroeven of vijzen nodig. Elegante afwerking. Verkrijgbaar in glanzende of matte finish.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

 

 

MEER INFO

Elegante Afdekkappen in Massief Brons

Maak uw interieur compleet met onze bronzen afdekbout – afdekkap voor deurgreep. Deze hoogwaardige afdekkappen zijn gegoten in massief brons. Deze zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een vleugje luxe toe aan uw deuren. Verberg de montageschroefdraad van uw deurgrepen op elegante wijze en geniet van een perfecte afwerking.

Perfecte Pasvorm voor Stevige Bevestiging

Met een diameter van 8 mm past onze afdekbout – afdekkap voor deurgreep naadloos op de schroefdraad die door de deur gaat. Dit zorgt voor een stevige bevestiging van uw deurgrepen of deurtrekkers, terwijl de afdekkappen een elegant accent toevoegen aan uw interieur.

Diverse Afwerkingen voor Uw Interieur

Onze afdekkappen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. Of u nu kiest voor geborsteld brons, gepolijst brons of een andere afwerking, onze afdekkappen zorgen voor een naadloze integratie in uw deurontwerp.

Eenvoudige Installatie zonder Vijzen of Schroeven

Met een steeksleutel kunt u de afdekbouten in massief brons gemakkelijk aanschroeven. Geen gedoe met vijzen of schroeven – gewoon eenvoudige installatie voor een verfijnde afwerking.

Contacteer Ons voor Bestellingen en Meer Informatie

Contacteer ons. Vernieuw vandaag nog uw deuren met onze afdekkappen in massief brons en geniet van een perfecte afwerking en functionaliteit! Mail ons uw order of vraag de productfolder aan voor meer informatie over onze afdekkappen en andere hoogwaardige bronzen accessoires.