fbpx

Villa veiligheidsrozet

Villa veiligheidsrozet

  • Materiaal Brons
  • Afmeting rozet H: 50mm - B: 50mm - D: 10mm

Veiligheidsrozet voor cilinderslot, massief brons, verdoken bouten. 2 stukken, een zware rozet voor de buitendeur en een rozet voor de binnenkant van uw voordeur. As-afstand tussen de patentbouten is 38 mm.
Getoonde afbeelding: ruw brons.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Exclusieve Villa Veiligheidsrozet

Maak kennis met de exclusieve Villa veiligheidsrozet. Deze veiligheidsrozet is ontworpen voor zowel de voor- als binnendeur. Het bestaat dus uit twee delen. Ten eerste een stevige rozet van 12 mm dikte voor de voordeur. En ten tweede een elegante rozet van 5 mm dikte voor de binnendeur. De Villa veiligheidsrozet is een verfijnde toevoeging aan elk huis.

Hoogwaardig Massief Brons

Deze vierkante veiligheidsrozet is vervaardigd in hoogwaardig massief brons. Dit authentieke materiaal zorgt voor een hoge kwaliteit van de rozetten. En voor een langdurige duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Het deurbeslag doorstaat niet alleen de tand des tijds, maar behoudt ook generaties lang zijn waarde.

Ambachtelijk zandgietproces

Het brons is gegoten via een zandgietproces. Deze zandgiettechniek maakt het mogelijk om stukken te produceren met kortere doorlooptijden dan bij de verloren was techniek. Het betreft een uniek stuk, met de hand gemaakt door een van onze ambachtslieden in onze werkplaats. De charme van het ambachtelijk vakmanschap zie je terug in de kleine kleurvariaties. De rozetten en deurgrepen krijgen hierdoor een eigentijdse en warme uitstraling.

Lange Levensduur en Elegante Uitstraling

Het bronzen deurbeslag van Roucca heeft een lange levensduur, hoge kwaliteit en een elegante uitstraling. Het assortiment bestaat onder andere uit een deurkruk, een deurknop, een ladekruk en trekstangen. We onderzoeken regelmatig nieuwe projecten.

Perfecte Oplossingen voor Uw Woningproject

Bent u bezig bent met een woningproject of op zoek bent naar een unieke deurgreep? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een project heeft om voor te stellen. Onze expertise en assortiment bieden de perfecte oplossing voor uw behoeften. De combinatie van hoogwaardig vakmanschap en tijdloze elegantie is zeker een aangename verrassing zijn voor uw woning.

Contact en Bezoek aan Onze Toonzaal

Contacteer ons en breng een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal om onze collectie persoonlijk te ervaren. Plaats uw bestelling eenvoudig via e-mail. Geniet bovendien van gratis verzending door heel België en Nederland. Wij streven naar uw tevredenheid en staan klaar om u te verwelkomen in de wereld van Roucca brons deurhardware.