fbpx

Villa deurgreep halve cirkel C-vorm

Villa deurgreep halve cirkel C-vorm

  • Afmetingen 310 mm x 155 mm x 50 mm

Hedendaagse deurgreep C-vorm, halve cirkel. Standaard doorsnede 310 mm, op aanvraag beschikbaar in andere formaten. Staat bijzonder mooi op de hedendaags landelijke voordeur.

Door te werken met massief brons heeft deze deurgreep een artistieke bijzondere uitstraling.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Stijlvolle en Functionele Oplossing voor Elke Voordeur

De Villa deurgreep halve cirkel C-vorm is gemaakt van massief brons. Bovendien voegt deze deurtrekker een vleugje elegantie toe aan elke moderne voordeur. Daarom biedt de Villa collectie van Roucca een minimalistische benadering van hedendaags deurbeslag. Perfect voor elk interieur.

Hoogwaardige Constructie

Elke deurgreep is volledig massief en 100% vol gegoten in massief brons, waardoor het zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Voordelen van Brons

Brons is esthetisch aantrekkelijk. Verder wordt het zelfs mooier na jarenlang gebruik. Daarnaast biedt brons ook natuurlijke antimicrobiële en ontsmettende eigenschappen dankzij het hoge kopergehalte in de legering. Daarom maakt dit het een uitstekende keuze voor deurkrukken die regelmatig worden aangeraakt.

Unieke Patina’s

Roucca gebruikt een oxidatieproces om patina’s te creëren. Dit bootst de natuurlijke veroudering na. Bovendien geeft dit versnelde proces elke deurgreep een unieke en karakteristieke afwerking, die verandert met de tijd en het gebruik.

Contacteer Ons

Heeft u advies nodig of vragen over onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren of bel ons op 09 232 03 17. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen. En om u te adviseren bij uw keuze van de perfecte deurgreep.

Bestel Vandaag Nog

Transformeer uw voordeur met de stijlvolle en functionele Villa deurgreep in halve cirkel C-vorm van massief brons. Contacteer ons daarom voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.