fbpx

Square deurgreep 500 mm

Square deurgreep 500 mm

  • Materiaal Brons
  • Afmetingen L: 500mm - D: 55mm

Exclusieve handgegoten bronzen deurgreep Square© voor zowel klassiek en contemporair interieur. Verkrijgbaar in de kleuren geelgoud, medium brons en antiek brons. Geleverd met bevestigingsschroeven, 10 cm staven en afdekdopjes.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Square deurgreep brons 500 mm heeft een indrukwekkende lengte. Deze trekker voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan uw entree, maar belichaamt ook Belgisch ambachtelijk vakmanschap. Ontdek dus de elegantie en vakmanschap van onze bronzen voordeurtrekker uit de exclusieve ‘Square’-collectie!

Ambachtelijke Perfectie in Elk Detail

Ten eerste is onze Square deurgreep brons 500 een waar kunstwerk. Deze voordeurtrekker is zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigd in België. Onze meesterontwerper zet haar passie en expertise om in deze unieke stukken. Onze ambachtslieden gieten het brons met precisie. Het resultaat daarvan is een product van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid.

Uniek Ontwerp, Tijdloze Klasse

Ten tweede vertoont onze ‘Square’-collectie strakke lijnen en een modern design, wat een perfecte aanvulling is op zowel klassieke als hedendaagse architectuur. De bronzen afwerking geeft een warme, rijke uitstraling. Deze look zal na verloop van tijd een prachtige patina ontwikkelen, waardoor elke deurtrekker een uniek karakter krijgt.

Met de Hand Afgewerkt voor Een Perfecte Afwerking

Ten derde werken wij na het gieten elke voordeurtrekker met de hand af in ons atelier. Dit zorgvuldige proces garandeert dat elk detail perfect is en elk stuk zijn eigen unieke toets heeft.

Een Kunstwerk voor Uw Voordeur

Ten vierde is deze bronzen voordeurtrekker van 500 mm lang niet zomaar een functioneel element. Het is een kunstwerk dat uw huis een verfijnde en prestigieuze uitstraling geeft. Of u nu een nieuwe woning bouwt of een bestaande voordeur een nieuwe look wilt geven, deze deurtrekker zal zeker indruk maken op iedereen die uw huis bezoekt.

Waarom Kiezen voor Onze ‘Square’-Collectie?

Uniek Ontwerp: Elk stuk is een exclusief ontwerp, niet massaal geproduceerd, waardoor uw voordeur echt opvalt.
Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzaam brons dat mooi veroudert.
Ambachtelijke Afwerking: Met de hand afgewerkt in België voor een persoonlijke en unieke touch.
Tijdloze Elegantie: Past perfect bij verschillende stijlen van architectuur.

Tot slot creëert u in combinatie met de bronzen deurklink uit dezelfde collectie een sterke first impression.

Heeft u een woningproject? Aarzel niet om ons te contacteren. Vraag de productfolder aan voor gedetailleerde informatie of bezoek vrijblijvend onze toonzaal om de collectie in het echt te bewonderen. De hoge kwaliteit en de uitstraling zijn zeker een aangename verrassing. Stuur ons uw bestelling per e-mail.