fbpx

Phare deurstopper 25 mm

Phare deurstopper 25 mm

  • Materiaal Massief brons
  • Afmetingen L: 25 mm - D: 22 mm

Deze bronzen deurstopper siert je interieur. Uniek design en in massief brons.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Phare deurstopper in brons met een afmeting van 25 mm vervaardigd uit hoogwaardig gegoten brons. Deze bronzen afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan uw deuren. De stopper belichaamt een combinatie van robuustheid en esthetiek, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik in diverse interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds. De compacte afmeting van 25 mm zorgt ervoor dat hij discreet en toch effectief is. Phare deurstopper in brons heeft een discrete bevestigingsmethode want is voorzien van een handige schroef aan de onderkant, waarmee hij onzichtbaar kan worden bevestigd aan de grond. Door eenvoudigweg een gaatje te boren en een plug te gebruiken, kan de deurstopper stevig worden verankerd, waardoor hij niet alleen effectief is, maar ook naadloos opgaat in uw vloer. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met de Phare deurstopper in brons. Bestel nu en geef uw interieur een upgrade met dit prachtige accessoire.

De Phare-collectie omvat niet alleen deze prachtige deurstopper, maar ook een uitgebreid assortiment aan deurklinken, meubelknoppen en andere woonartikelen zoals buitenlampen. Alles is vervaardigd in puur gegoten brons en uitgevoerd in een charmante landelijke stijl.

Of u nu de voorkeur geeft aan natuurlijke tinten zoals lichtbrons, bruinbrons of antiek zwart, die met de tijd een unieke patina ontwikkelen, of aan een vaste kleur met matte of lichtglanzende afwerking, de Phare-collectie biedt een scala aan opties om aan uw voorkeuren te voldoen. Onderhoud is eenvoudig: natuurlijke tinten kunnen worden behandeld met was, terwijl vaste kleuren geen speciale zorg vereisen.

Bovendien streven we ernaar om aan al uw individuele behoeften te voldoen. Heeft u specifieke afmetingen nodig of wilt u een ander item in een andere maat? Laat het ons weten via e-mail. Neem gerust contact met ons op voor prijzen, levertijden en verdere informatie. Bij Roucca staat klanttevredenheid voorop, en we kijken ernaar uit om uw interieur te verrijken met onze prachtige collectie van hoogwaardige bronzen accessoires.