fbpx

Phare deurklink

Phare deurklink

  • Materiaal Brons
  • Afmetingen L: 106 mm - B: 46 mm - D: 18 mm
  • Afmeting rozet D: 52 mm

Authentieke handgevormde bronzen deurklink met een genuanceerd design gebaseerd op de Franse ‘Route des Phares’. Met bijpassende rozet voor het sleutelgat. Deze deurklink past zowel in een hedendaags interieur, als ook prachtig in een landelijk interieur. Een echte blikvanger voor uw interieur. Bijgeleverde stift 8×8 mm.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Bronzen Phare Deurklink

Ontdek de perfecte combinatie van landelijke en contemporaine stijl met de bronzen Phare deurklink. Deze decoratieve deurklink met gestileerde vorm oogt prachtig op een voordeur of poortdeur.

Maatwerk en Speciale Afwerkingen op Bestelling

Bij Roucca bieden we maatwerk aan voor bronzen deurbeslag met een scala aan speciale afwerkingen. Van verfijnd geborsteld brons tot karakteristiek antiek zwart, we hebben een ruime keuze om aan uw wensen te voldoen. We bieden ons brons in de volgende kleuren aan:

Geborsteld Brons: We polijsten en borstelen het ruwe brons voor een verfijnde uitstraling.
Licht Brons: Een stap verder in verfijning, waarbij we het brons volledig polijsten voor een glanzende finish.
Bruin Brons: Voor een warme en tijdloze uitstraling, voegen we een bruin patina toe aan het bronzen deurbeslag.
Antiek Zwart: Creëer een klassieke en elegante look met een antiek zwart patina op het bronzen deurbeslag. We voeren elke patina uit via een zorgvuldig dompelproces. Onze hoogwaardige oppervlaktebehandelingen garanderen een lange levensduur en een onberispelijke afwerking voor uw bronzen deurbeslag.

Nadat u de gewenste kleur hebt gekozen, bieden we ook keuzes aan voor beschermende lagen. U kunt kiezen voor een kleurvaste vernislaag voor duurzaamheid. Voor een meer karakteristieke uitstraling kunt u kiezen voor bronzen deurbeslag afgewerkt met de traditionele methode van was. Deze ‘oil rubbed bronze’ behandeling zorgt voor een charmant evoluerend uiterlijk van het bronzen materiaal na verloop van tijd. Met subtiele kleurvariaties die ontstaan door gebruik en leeftijd.

Bij Roucca streven we ernaar om uw bronzen deurbeslag tot in de kleinste details aan te passen aan uw wensen, voor een unieke en tijdloze uitstraling.

Standaard en Optionele Specificaties

De rozet is standaard voorzien van twee schroefgaten. Verdoken schroeven zijn op aanvraag.

Neem Contact met Ons op

Voor prijsaanvragen over de afwerkingen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail op info@roucca.be. Heeft u een woningproject? Aarzel niet om ons te contacteren. De hoge kwaliteit en uitstraling van onze landelijke deurklinken en deurgrepen zullen u aangenaam verrassen.

Gratis Verzending in België en Nederland

Mail ons uw order en geniet van gratis verzending in heel België en Nederland.

Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap met de hand afgewerkt, wat kan resulteren in een korte wachttijd voor uw bestelling. Bij Roucca streven we naar perfectie in elk detail, en deze ambachtelijke benadering vraagt tijd. Uw geduld wordt beloond met een uniek en met liefde vervaardigd eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Volg Ons op Facebook

Neem een kijkje op ons Facebook-bericht over deze stijlvolle deurklink.