fbpx

Orléans meubelknop eitje

Orléans meubelknop eitje

  • Materiaal Massief brons
  • Afmetingen L: 30mm - D: 30mm

Meubelknop brons met strikje als design. Mooi voor landelijke keuken of eiken kasten. Montage met M5 bouten. Uniek ontwerp. Bestaat ook in kleur antiek zwart.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Meubelknop met Landelijke Uitstraling

De Orléans meubelknop eitje van Roucca is een charmante, kleine ei-vormige meubelknop. Deze meubelknop met landelijke uitstraling ligt prettig in de hand. De knop is prachtig afgewerkt en voorzien van het kenmerkende Orléans-strikje, geïnspireerd op de sierlijke stijl van Lodewijk XVI. Deze prachtige meubelknop is volledig met de hand afgewerkt en vervaardigd uit puur brons. Zijn hoogwaardige uitstraling zorgt voor een tijdloos effect in elke ruimte.

Een Elegante Collectie Orléans

De bronzen meubelknoppen zijn klein maar zeer elegant. Ze geven uw keuken of meubels een chique uitstraling. Door het gebruik van massief hoogwaardig brons hebben deze knoppen niet alleen een mooie esthetiek, maar ook een robuuste duurzaamheid. De collectie Orléans bestaat ook nog uit deurklinken, de ronde deurtrekker en rechte en gebogen deurgrepen.

Ambachtelijke Productie

Elke meubelknop is uniek want deze zijn volledig handmatig afgewerkt door ervaren vakmensen. Van het ontwerpen tot het gieten en afwerken. We gieten brons via een ambachtelijke productiemethode in zand. Dit zorgt voor een unieke patine en kleine oneffenheden die bijdragen aan de landelijke uitstraling van de meubelgrepen.

Diverse Afwerkingsmogelijkheden

Roucca biedt verschillende afwerkingsmogelijkheden voor onze meubelknoppen. Kleurafwerkingen van geborsteld brons tot licht brons, bruin brons en antiek zwart. En beschermlagen met vernis of was. Wij sluiten nauw aan bij de vraag van de klant en bieden maatwerkoplossingen aan. Dit maakt het mogelijk om het bronzen meubelbeslag perfect af te stemmen op uw specifieke wensen en interieurstijl.

Totaalrenovaties en Maatwerk

Bij Roucca denken we graag mee met uw totaalrenovaties. Onze expertise in maatwerk stelt ons in staat om unieke en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw renovatieproject. Wij zorgen voor een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Contacteer Ons

Heeft u een woningproject of vragen over onze producten? Aarzel niet om ons te contacteren. De hoge kwaliteit en de uitstraling van onze deurklinken en deurgrepen zullen u aangenaam verrassen.

Mail ons uw order of vraag de productfolder aan. Bezoek vrijblijvend onze showroom om de collectie in het echt te bewonderen.

Volg Ons op Instagram

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en doe inspiratie op door ons te volgen op Instagram. Hier delen we foto’s van onze collectie en laten we zien hoe onze meubelknoppen in verschillende interieurs tot hun recht komen.