fbpx

Orléans deurklink ovaal

Orléans deurklink ovaal

  • Materiaal Massief brons
  • Afmeting klink L: 78 mm H: 45mm
  • Totale afmeting L: 90mm

Deurklink ovaal met landelijke look, zandgegoten in puur brons. Door zijn kleine afmeting, is deze makkelijk te hanteren en verfijnd in elk interieur. Deze deurklink heeft een landelijke uitstraling en geeft de woning extra stijl. Mooi op een houten keukendeurtje of als blikvanger op de binnenkant van uw voordeur. Ronde rozet, rozet voor sleutelgat afzonderlijk verkrijgbaar. Stift 8×8 mm. Afwerking eindlaag mat of satiné naar keuze.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Orléans Deurklink ovaal

Voeg een vleugje landelijke charme toe aan uw interieur. De Orléans deurklink ovaal heeft een unieke ovale vorm in de stijl van een eendenbek. Het materiaal is massief brons. De deurkruk is klein voor een verfijnd luxueus accent. En ligt comfortabel in de hand. Deze klink geeft uw deuren dus een geraffineerd landelijke uitstraling.

Orléans Collectie met Strikmotief

De Orléans collectie kenmerkt zich door sober deurbeslag met een subtiel strikmotief. Maak uw tijdloos interieur compleet. Met meubelknoppen en deurknoppen uit dezelfde collectie. Voor een harmonieus geheel.

100% Massief Brons voor Duurzaamheid

Onze deurklinken zijn 100% vol gegoten in massief brons volgens een oude ambachtelijke methode, het in zand gieten. Dit zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. De afwerking wordt eveneens artisanaal uitgevoerd, waardoor elk stuk uniek is. De Orléans deurkruk met eendenbek biedt niet alleen esthetische waarde maar ook praktische functionaliteit. Dankzij de solide constructie en hoogwaardige materialen blijft uw deurbeslag stevig en betrouwbaar in gebruik. Deze deurkruk is ontworpen om langdurig mee te gaan, zonder in te boeten aan stijl. Verzeker uzelf van een interieur dat de tand des tijds doorstaat. Kies voor kwaliteit en elegantie met de Orléans deurklinken.

Maatwerk voor Uw Unieke Projecten

Bij Roucca begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen en productie voor projecten in heel Europa. Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of een renovatie. Wij kunnen u voorzien van de perfecte oplossing voor uw deurbeslagbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties en laat ons uw interieur verrijken met onze hoogwaardige deurkrukken en deurbeslag.

Roucca Hoogwaardig Deurbeslag

Roucca is een toonaangevende producent en groothandel in hoogwaardig deurbeslag en deurgrepen. Dit voor deuren van zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ons assortiment bestaat uit prachtig met de hand vervaardigd deurbeslag. Waaronder deze elegante Orléans deurkrukken.

Volg Ons op Instagram voor Meer Inspiratie

Bekijk ook onze Instagram-post over de Orléans deurklink en ontdek meer inspiratie voor uw interieur! Volg ons op Instagram voor de nieuwste updates en projecten.

Mail ons uw bestelling en bezoek Onze Toonzaal

Mail ons voor uw bestelling. We streven naar perfectie in elk detail en deze ambachtelijke benadering vraagt tijd. Uw geduld wordt beloond met een uniek en met liefde vervaardigd eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Wilt u de Orléans collectie in het echt bekijken? Maak een afspraak en bezoek vrijblijvend onze toonzaal. U zult aangenaam verrast zijn door de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze deurknoppen en ander deurbeslag.