fbpx

Orléans deurklink

Orléans deurklink

  • Materiaal Massief brons
  • Afmeting klink L: 105 mm H: 20 mm
  • Rozet O: 45 mm

Deurklink landelijke look met fijn strikaccent, zandgegoten in puur brons. Door zijn kleine afmeting, is deze makkelijk te hanteren en verfijnd in elk interieur. Deze deurklink heeft een landelijke uitstraling en geeft de woning extra stijl. Mooi op een houten keukendeurtje of als blikvanger op de binnenkant van uw voordeur. Ronde rozet, rozet voor sleutelgat afzonderlijk verkrijgbaar. Stift 8×8 mm. Afwerking eindlaag mat of satiné naar keuze.

Bestel direct bij onze verdeler.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Orléans Deurklink: Landelijke Elegantie voor Uw Deuren

De Orléans deurklink in massief brons voegt landelijke charme toe aan uw interieur. Deze elegante deurklink ligt comfortabel in de hand. De kruk geeft uw deuren een verfijnd landelijk accent.

Sobere Elegantie van de Orléans Collectie

De Orléans collectie kenmerkt zich door sober deurbeslag met een subtiel strikmotief. Maak uw tijdloos interieur compleet. Met meubelknoppen, handdoekdragers en deurknoppen uit dezelfde collectie. Voor een harmonieus geheel.

100% Massief Brons voor Duurzaamheid

Onze deurklinken zijn 100% vol gegoten in massief brons. Dit zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Kies voor kwaliteit en elegantie met de Orléans deurklinken. Voor een interieur dat de tand des tijds doorstaat.

Maatwerk voor Uw Unieke Projecten

We bieden op maat gemaakt design en productie voor projecten in heel Europa. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties. Laat ons uw interieur verrijken met onze hoogwaardige deurklinken en deurbeslag.

Roucca Hoogwaardig Deurbeslag

Roucca is een toonaangevende producent en groothandel in hoogwaardig deurbeslag en deurgrepen. Dit voor deuren van zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ons assortiment bestaat uit prachtig met de hand vervaardigd deurbeslag. Hierbij horen deze landelijke Orléans deurklinken.

Volg Ons op Instagram voor Meer Inspiratie

Bekijk ook onze Instagram-post over de Orléans deurklink en ontdek meer inspiratie voor uw interieur! Volg ons op Instagram voor de nieuwste updates en projecten.

Mail ons uw bestelling en bezoek Onze Toonzaal

Mail ons voor uw bestelling. We streven naar perfectie in elk detail en deze ambachtelijke benadering vraagt tijd. Uw geduld wordt beloond met een uniek en met liefde vervaardigd eindproduct dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.

Wilt u de Deauville collectie in het echt bekijken? Maak een afspraak en bezoek vrijblijvend onze toonzaal. U zult aangenaam verrast zijn door de hoge kwaliteit en esthetische aantrekkingskracht van onze deurknoppen en ander deurbeslag.