fbpx

Orléans deurgreep gebogen

Orléans deurgreep gebogen

  • Materiaal Massief brons
  • Afmetingen L: 275 mm - D: 65 mm - O: 25 mm
  • Afmeting rozet B x H: 50 mm x 7 mm

Authentieke handgevormde bronzen deurgreep voor uw voordeur in landelijke stijl. Met bijpassende afdekrozetten. Deze deurgreep past perfect op pastorijdeuren door zijn gebogen vorm. Een echte blikvanger bij de inkom van uw woning. Bijgeleverde montagebouten en afdekdoppen in massief brons.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Landelijke Sfeer met Stijl

De Orléans deurgreep gebogen, voegt de ideale landelijke sfeer toe aan uw woning. Deze deurgreep oogt prachtig op de buitenzijde van uw massief houten voordeur. In combinatie met de bijpassende cottage bronzen deurklink langs de binnenkant, creëert u een harmonieus geheel. Denk eens aan een dubbele voordeur met aan elke kant deze gebogen deurgreep, of een op een pastorijdeur.

Perfect voor Luxueuze Woningen

De Orléans deurgreep gebogen past niet alleen bij landelijke huizen, maar ook bij luxueuze woningen met een klassieke of eigentijdse stijl. De elegante vorm en het hoogwaardige brons zorgen voor een tijdloze uitstraling die elke voordeur verrijkt.

Voordelen van Brons

Brons is een uitstekend materiaal voor deurgrepen. Het is duurzaam, onderhoudsarm en ontwikkelt na verloop van tijd een prachtige patina. Dit geeft de deurgreep een unieke en authentieke uitstraling, die perfect past bij de landelijke stijl. Bovendien is brons bestand tegen roest en slijtage, waardoor uw deurgreep jarenlang meegaat.

Ambachtelijke Productie

Onze bronzen deurgrepen worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en unieke details in elke deurgreep. Het ambachtelijke productieproces garandeert een product dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch kunstwerk aan uw deur.

Volg Ons op Instagram

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en inspiratie door ons te volgen op Instagram. Hier delen we regelmatig foto’s van onze collectie en tonen we hoe onze deurgrepen en deurklinken in verschillende woningen worden toegepast.

Contacteer Ons

Heeft u een woningproject of behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. De hoge kwaliteit en de uitstraling van onze landelijke deurklinken en deurgrepen zullen u aangenaam verrassen. Mail ons voor meer informatie, stuur uw order of vraag de productfolder aan. Bezoek vrijblijvend ons atelier om de collectie in het echt te bewonderen.

Samenvatting

De Orléans bronzen gebogen deurtrekker is de perfecte keuze voor het toevoegen van een landelijke en elegante sfeer aan uw voordeur. Met zijn hoogwaardige materialen en ambachtelijke productieproces biedt deze deurgreep een unieke uitstraling en duurzaamheid. Geschikt voor zowel landelijke als klassieke woningen, is deze deurgreep een waardevolle toevoeging aan uw huis. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw order te plaatsen.