fbpx

Meubelknop brons 35 mm

Meubelknop brons 35 mm

Bronzen meubelknop in de vorm van een strik. 100% vol brons. Elk stuk is handwerk, en dus elke meubelknop is uniek. Je voelt en ziet het verschil tegenover een machinaal gemaakt stuk. Vraag de afwerking met natuurlijke bijenwas, kleurevoluerend, of met een vaste krasbestendige coating.

MEER INFO

Bronzen meubelknop met hedendaagse uitstraling. Door de volledig handgegoten productiemethode, bekomt u met deze meubelknoppen een exclusieve uitstraling in uw keuken of slaapkamer en dit is zeer krachtig bij een hedendaagse woning, maar ook stijlvol in combinatie met een landelijke stijl. Brons blijft zijn waarde behouden en wordt nog mooier na jaren gebruik! Voor keukenkasten, bibliotheek, dressing-room, … In combinatie met de bronzen deurklink uit dezelfde collectie creëert u een sterke ‘first impression’. Heeft u een woningproject? Aarzel niet om ons te contacteren. De hoge kwaliteit en de uitstraling zijn zeker een aangename verrassing.

Mail ons uw bestelling door. Vraag de productfolder aan. Bezoek vrijblijvend de toonzaal. Gratis verzending in heel België en Nederland.