fbpx

Kent deurknop op schild

Kent deurknop op schild

Deurknop cottage op schild, beschikbaar in bronskleur en antiek zwart.  Cilinder C1/C2.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Kent Deurknop op Schild

Kent deurknop op schild is een deurknop in cottage stijl uit de collectie Kent. Deze ovale trekknop op schild past perfect bij een eikenhouten of naturel houten deur, waardoor uw woning een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.

Cottage Stijl Tot in het Laatste Detail

Combineer deze deurknop op schild met andere stukken uit de collectie Kent. Bekijk ook eens de Kent deurklink en de Kent deurgreep. Zo straalt uw woning cottage stijl uit tot in het laatste detail.

Verschillende Schildopties

Bij de Kent collectie kunt u kiezen tussen een eenvoudig schild met afgeronde hoeken of een meer uitgewerkt schild met reliëf aan de hoeken. Bekijk ook eens de ovale Kent deurknop op een ronde rozet. Deze variaties zorgen ervoor dat u altijd een deurknop vindt die perfect past bij de stijl van uw deur en interieur.

Kleurenopties: van Geborsteld Brons tot Antiek Zwart

De bronzen deurklinken en deurgrepen zijn beschikbaar in de kleuren geborsteld brons, licht brons, bruin brons en antiek zwart. Deze klassieke kleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling en geven uw deur een verfijnde look. Roucca specialiseert zich in bronzen deurbeslag met een speciaal en uniek design, artisanaal vervaardigd voor een authentieke uitstraling.

Authentieke Ambachtelijke Kwaliteit

Door het zandgietproces heeft dit deurbeslag een authentieke uitstraling die je niet terugvindt bij machinaal gedraaide deurklinken. Elk stuk uit de Kent collectie is uniek en draagt bij aan de karaktervolle uitstraling van uw woning.

Informatie Aanvragen

Neem contact op met ons. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de Kent collectie? Mail nu voor vragen of om een bestelling te plaatsen. We staan klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte deurbeslag voor uw woning.