fbpx

Deurgreep Loire 40 cm

Deurgreep Loire 40 cm

Design deurgreep, 40 cm. Beschikbaar in brons of messing. Handvervaardigd, beschikbaar in goudbrons, lichtbrons en bruinbrons.

Voor inkomdeuren van een gebouw, of winkel. Bezorgt uw inkomdeur luxueuze elegantie en stijl. Montage met M8 vijzen, afdekdop in brons optioneel.

  • Afwerking/kleur
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Design deurgrepen in brons of messing, voor residentiële woning of winkeldeur. Het gamma “Loire” bestaat uit deurbeslag in contemporaire stijl en is beschikbaar in brons of messing. Deze deurgreep in design uitvoering, in combinatie met de deurklink, bezorgt uw woning een monumentale stijl uit tot in het laatste detail.

Roucca ontwerpt en maakt deurklinken en meubelknoppen, voor allerlei projecten: klassiek, landelijk, amerikaanse stijl, art nouveau, eigentijds …
Alle aangeboden modellen deurgrepen en krukken zijn met de hand gemaakt en afgewerkt; wat een bijzondere uitstraling en kwaliteit geeft welke enkel met handmatig werk kan worden bereikt; hetzelfde voor de verschillende afwerkingen. Aan materiaal voor alle stukken gebruiken we brons (of messing) voornamelijk in zand gegoten.

 

Informatie aanvragen? Mail nu naar info@roucca.be.