fbpx

Deauville veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging

Deauville veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging

  • Materiaal Massief brons
  • Afmeting rozet H: 50 mm - B: 50 mm

Rozet met kerntrekbeveiliging in brons, verdoken bouten, massief brons. As-afstand tussen de patentbouten is 38 mm.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Bronzen Veiligheidsrozet: Bescherming en Stijl in Één

Deze Deauville veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging in brons is niet alleen een visueel aantrekkelijk element voor uw deuren, maar biedt ook essentiële bescherming tegen uitvijzen van de cilinder. Onze veiligheidsrozetten worden met zorg vervaardigd door middel van zandgieten in massief brons, waardoor ze voor generaties lang een hoge waarde behouden.

Duurzaamheid en Schoonheid Verenigd

Onze deurgrepen zijn meer dan alleen functionele stukken; ze doorstaan de tand des tijds en laten een blijvende indruk achter in uw interieur. Met hun solide bronzen constructie en tijdloze esthetiek zijn ze een investering in de toekomst van uw woning.

Uitzonderlijke Kwaliteit voor Uw Woningproject

Of u nu bezig bent met een nieuwbouwproject of een renovatie, wij bieden de perfecte oplossing voor uw deurbeslagbehoeften. Onze veiligheidsrozetten combineren functionaliteit met elegantie en zijn de finishing touch voor elk interieurontwerp.

Bezoek Onze Toonzaal voor Inspiratie

Ervaar de kwaliteit en schoonheid van onze bronzen veiligheidsrozetten in onze toonzaal. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte optie voor uw huis. Of u nu een vraag heeft over onze producten of een bestelling wilt plaatsen, wij staan ​​voor u klaar.

Contacteer Ons voor Meer Informatie

Voor meer informatie over onze Deauville veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging, prijzen en beschikbaarheid, neem gerust contact met ons op via e-mail. U kunt ook een productfolder aanvragen om ons assortiment te bekijken.

Ontdek hoe onze hoogwaardige bronzen veiligheidsrozetten een vleugje elegantie en veiligheid aan uw woning toevoegen.