fbpx

Deauville toiletrolhouder

Deauville toiletrolhouder

  • Materiaal Puur brons
  • Afmeting houder U-vorm 145 mm x 115 mm
  • Rozet 60 mm x 60 mm

Toiletrol houder voor WC, landelijke stijl. Puur brons. Uniek design. U-vorm. Ook verkrijgbaar als wc-rol houder in L-vorm. Volledig met de hand afgewerkt, verkrijgt dit uniek stuk een cottage uitstraling.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Ambachtelijk Vakmanschap en Tijdloze Elegantie

Onze bronzen Deauville toiletrolhouder is niet zomaar een accessoire. Elk stuk wordt met de hand gemaakt. Van het ontwerpen tot het modelleren, gieten, schuren, patineren en vernissen. Onze ervaren vakmannen voeren elke stap zorgvuldig uit.

De Kunst van Zandgieten

Het zandgieten is een ambachtelijke techniek die eeuwen teruggaat. Hierbij wordt vloeibaar brons in een zandvorm gegoten. Dit proces zorgt voor unieke, robuuste en duurzame producten. Geen twee stukken zijn precies hetzelfde, wat elk exemplaar bijzonder maakt.

De Voordelen van Brons

Brons heeft tal van voordelen. Ten eerste is het materiaal van nature antibacterieel, wat ideaal is voor gebruik in de badkamer. Ten tweede is brons duurzaam en tijdloos. Brons wordt alleen maar mooier met de jaren. De kleur verandert door aanrakingen en krijgt een prachtige patina. Het warme uiterlijk van brons voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je interieur.

Deauville Collectie

De bronzen Deauville toiletrolhouder past perfect bij onze uitgebreide Deauville collectie. Ontdek andere bijpassende accessoires om je interieur compleet te maken. De Deauville collectie bevat op elkaar afgestemde deurklinken en deurgrepen. Daarnaast biedt de collectie woonaccessoires, zoals kapstokjes, handdoekdragers en deze Deauville toiletrolhouder. Alles is in landelijke stijl uitgevoerd en gegoten in puur brons.

Kies Uw Perfecte Afwerking

U kunt enerzijds kiezen voor natuurlijk licht brons, bruinbrons of antiek zwart. De patine vormt zich verder door het gebruiken van het materiaal. U kan anderzijds kiezen voor een vaste kleur met een matte of lichtglanzende vernislaag. Bij de natuurkleur is onderhoud met was aangeraden, bij vaste kleuren hoeft u niets te doen.

Contact en Service

Heb je vragen over de Deauville toiletrolhouder? Heb je een vraag over prijzen en levertermijnen? Heeft u een item gezien maar wenst u een ander formaat? Neem gerust contact met ons op.

Wil je de stukken in het echt zien? Dat kan! Maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken.

Maatwerk nodig? We helpen je graag bij je woningproject. We bieden maatwerk voor een totaalinterieur met ons deurbeslag en bijpassende accessoires. Wij werken immers alles af naar wens en smaak.

Bestellen

Stuur ons een e-mail met je bestelling of vraag naar een brochure over de collectie. Wij zorgen ervoor dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.