fbpx

Deauville raamkruk

Deauville raamkruk

  • Materiaal Brons
  • Afmeting L: 105mm - D: 54mm - O: 20mm
  • Afmeting rozet B: 30 mm - L: 60 mm

Raamkruk in brons, verkrijgbaar in licht brons, medium brons en antiek zwart. Door het zandgietprocédé ontstaan natuurlijke oneffenheden, die de raamkruk een authentieke uitstraling geven.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Deauville Raamkruk Brons – Elegant en Functioneel

Deauville raamkruk brons van Roucca heeft een uitmuntende combinatie van stijl en functionaliteit. Dit hoogwaardige accessoire voegt een vleugje elegantie toe aan elk raam in uw huis.

Handgemaakt Vakmanschap

Elke bronzen raamkruk uit de Deauville-collectie wordt met de hand vervaardigd volgens het aloude zandgietprocédé. Het zandgietprocédé is een ambachtelijke techniek waarbij gesmolten brons in een zandvorm wordt gegoten. Deze methode geeft de raamkrukken hun unieke textuur en karakter, waardoor elk stuk een eigen, distinctief patroon heeft. De zorgvuldige afwerking, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van het brons, resulteert in een product dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Dankzij dit traditionele proces behouden onze raamkrukken een authentieke en tijdloze uitstraling. De handmatige bewerking en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat elke raamkruk een echt kunstwerk is. Dit maakt de Deauville-collectie niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle aanvulling op elk interieur.

Kleur- en Afwerkingsopties

Onze Deauville raamkruk brons is beschikbaar in diverse kleuren: licht brons, bruin brons en antiek zwart. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende afwerkingen. Geborsteld voor een subtiele, matte look. Of gepolijst voor een glanzende, verfijnde uitstraling. Wij werken de stukken zorgvuldig af om de natuurlijke schoonheid van het brons te benadrukken en uw interieur een unieke uitstraling te geven.

Bijpassende Collectie

Accessoires horen er ook bij. De Deauville collectie biedt een breed scala aan bijpassende accessoires. Vervolledig uw woning met de Deauville collectie voor een deurknop of deurtrekker voor uw voordeur, ladeknoppen voor uw keuken of handgrepen voor kastlades. Elk stuk is ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten. Creëer een harmonieuze en stijlvolle uitstraling door uw interieur te voorzien van bijpassende elementen uit de Deauville-collectie.

Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze uitgebreide bladercatalogus om de perfecte afwerking voor uw deur te vinden!

Bezoek de toonzaal

Wilt u de Deauville-collectie in het echt bewonderen? Bezoek dan onze toonzaal! Hier kunt u de hoogwaardige afwerking en het vakmanschap van onze producten van dichtbij bekijken. Maak een afspraak via e-mail, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen en u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte raamkruk.

Neem Contact met Ons Op

Bij Roucca streven we ernaar om u de beste service en producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Ontdek de elegantie en duurzaamheid van onze Deauville bronzen raamkrukken en transformeer uw interieur met stijl. Heeft u vragen over de Deauville bronzen raamkruk of een van onze andere producten? Ons team staat klaar om u te helpen! U kunt ons eenvoudig contacteren voor al uw vragen en advies. Wij beantwoorden graag al uw vragen en bieden u persoonlijke ondersteuning bij uw keuze.

Mail ons voor het ontvangen van uw order.