fbpx

Deauville keukenrolhouder

Deauville keukenrolhouder

  • Materiaal Puur brons
  • Afmeting houder U-vorm 330 mm x 115 mm
  • Rozet 60 mm x 60 mm

Keukenrolhouder, landelijke stijl. Puur brons. Uniek design. U-vorm. Ook verkrijgbaar in L-vorm. Volledig met de hand afgewerkt, verkrijgt dit uniek stuk een cottage uitstraling.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Deauville keukenrolhouder – Elegant en van Duurzaam brons

De Deauville keukenrolhouder van Roucca is elegant en duurzaam met een tijdloos ontwerp voor functionaliteit en luxe. Gemaakt van hoogwaardig massief brons, biedt deze houder niet alleen stabiliteit, maar ook een verfijnde uitstraling die elke keuken verrijkt. Eventueel te bevestigen aan de wand, een stenen ondergrond of onder aan een kast.

De Deauville collectie

De Deauville collectie bevat op elkaar afgestemde deurklinken, deurgrepen en woonaccessoires zoals deze keukenrolhouder, kapstokjes en handdoekhouders. Kijk ook eens naar onze toiletrolhouder. Alles in landelijke stijl en uitgevoerd in puur gegoten brons.

Maatwerk en Speciale Afwerkingen op Bestelling

Bij Roucca bieden we maatwerk aan voor bronzen deurbeslag met een scala aan speciale afwerkingen. Van verfijnd geborsteld brons tot karakteristiek antiek zwart, we hebben een ruime keuze om aan uw wensen te voldoen. We bieden ons brons in de volgende kleuren aan:

U kan kiezen voor geborsteld brons. Deze kleur biedt een subtiele, matte uitstraling.
Verder kan u gaan voor gepolijst licht brons. Voor een glanzende, verfijnde look.
Daarnaast is er de bruine bronzen patine, voor een warme, klassieke afwerking.
Of verder de antiek zwart bronzen patine voor een dramatische, moderne look.

We voeren elke patina uit via een zorgvuldig dompelproces. Onze hoogwaardige oppervlaktebehandelingen garanderen een lange levensduur en een onberispelijke afwerking voor uw bronzen deurbeslag.

Nadat u de gewenste kleur hebt gekozen, bieden we ook keuzes aan voor beschermende lagen. U kunt kiezen voor een kleurvaste vernislaag voor duurzaamheid. Voor een meer karakteristieke uitstraling kunt u kiezen voor bronzen deurbeslag afgewerkt met de traditionele methode van was. Deze ‘oil rubbed bronze’ behandeling zorgt voor een charmant evoluerend uiterlijk van het bronzen materiaal na verloop van tijd. Met subtiele kleurvariaties die ontstaan door gebruik en leeftijd.

Bij Roucca streven we ernaar om uw bronzen deurbeslag tot in de kleinste details aan te passen aan uw wensen, voor een unieke en tijdloze uitstraling.

Contacteer ons

Vraag meer informatie voor prijzen en levertermijnen. Wij werken immers alles af naar wens en smaak. Maatwerk nodig? U heeft een item gezien maar wenst een ander formaat? Mail ons uw vraag.