fbpx

Deauville kapstokhaak

Deauville kapstokhaak

  • Materiaal Massief brons
  • Afmeting 70 mm x 20 mm x 40 mm diep
  • Rozet 48 mm

Maak uw keuken of landelijke badkamer echt af met deze design kapstokhaak. Kapstokhaak met 2 haakjes in brons. Heel erg landelijke stijl, cosy cottage uitstraling. In brons gegoten met de zandtechniek, en dan handmatig afgewerkt. Uniek design.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Deauville Kapstokhaak: Elegantie en Functionaliteit in Brons

Voeg een vleugje luxe en stijl toe aan uw interieur met de bronzen Deauville kapstokhaak. Perfect voor elke badkamer, keuken, of hal, deze kapstokhaak combineert praktische bruikbaarheid met een verfijnde uitstraling.

Deauville Collectie: Stijlvol en Op Elkaar Afgestemd

De Deauville collectie biedt een breed scala aan bijpassende deurklinken, deurgrepen en stijlvolle woonaccessoires. Alles is vervaardigd uit massief gegoten brons. Elke kapstokhaak is uniek dankzij de handmatige afwerking, wat elk stuk een eigen karakter geeft.

Veelzijdig Ontwerp voor Elke Ruimte

Deze kapstokhaak is ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes:

Badkamer: Houd handdoeken en badjassen netjes opgehangen.
Keuken: Perfect voor keukendoeken of schorten.
Hal: Een elegante oplossing voor jassen en tassen.

Kleuropties en Afwerkingen

De Deauville kapstokhaak is verkrijgbaar in diverse kleuropties om aan uw interieurstijl te voldoen:

Geborsteld brons: Deze kleur biedt een subtiele, matte uitstraling.
Gepolijst licht brons: Voor een glanzende, verfijnde look.
Bruin brons: Voor een klassieke, tijdloze afwerking.
Antiek zwart: Geeft een dramatische, moderne touch.

Daarnaast kunt u kiezen tussen een patine die zich verder ontwikkelt met gebruik, of een vaste kleur met een matte of lichtglanzende afwerking. Onderhoud met was wordt aangeraden voor de natuurkleur om de charme van het brons te behouden. Voor vaste kleuren is geen onderhoud nodig.

Maatwerk en Speciale Bestellingen

Bij Roucca streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Heeft u een specifieke maat of ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen. Elk project is uniek en wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Contacteer Ons

Contacteer ons. Voor meer informatie over prijzen en levertijden, of om uw bestelling te plaatsen, kunt u ons mailen. Wij werken alles af naar uw wens en smaak. Heeft u een specifiek item gezien maar wenst u een andere afmeting? Stuur ons uw vraag en wij helpen u graag verder.

Met de Deauville kapstokhaak kiest u voor tijdloze elegantie en duurzaamheid. Voeg een vleugje verfijning toe aan uw huis met dit prachtige bronzen accessoire.