fbpx

Amerikaanse deurgreep brons

Amerikaanse deurgreep brons

Deze bronzen deurgreep is geheel volgens de amerikaanse stijl uitgevoerd. Met de hand afgewerkt, luxueuze uitstraling. Puur brons. Zandgegoten. De ‘ganzennek’ is elegant en rustiek. Het geheel bestaat uit de deurgreep en de rozet voor een cilinderslot (8mm dik). Past perfect op naturel houten deuren als op geschilderde deuren. Het duimknopje bedient geen slot.

Deze amerikaanse deurgreep in brons werd volledig op maat gemaakt. Roucca maakt het model voor uw deur. Zodat het perfect past bij uw woning.

  • Afwerking/kleur
  • # Geborsteld brons
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Amerikaanse Stijl Deurkruk in Brons voor uw Voordeur

De Amerikaanse deurgreep brons is een deurkruk in Amerikaanse stijl in brons voor uw voordeur. Heeft u ergens een bronzen deurgreep gezien die u mooi vindt? Vraag naar maatwerk. Deze amerikaanse deurgreep in brons werd volledig op maat gemaakt. Roucca maakt het model voor uw deur. Zodat het perfect past bij uw woning.

Beschikbare Personalisatieopties

Alle deurbeslagen die we op voorraad hebben zijn in brons. Verschillende afwerkingsopties zijn mogelijk. We bieden onze producten aan in kleurafwerkingen zoals geborsteld brons, licht brons, bruin brons of antiek zwart. En een beschermlaag in vernis of afgewerkt met was.

Een Complete Collectie van Rustieke Deurknoppen en Grepen

Om deze tijdloze trend te behouden, waarbij de warmte van rustiek zich aangenaam mengt met moderne interieurstijlen, biedt Roucca een complete collectie rustieke deurknoppen en grepen aan. Elk stuk is ontworpen om een vleugje elegantie en verfijning aan uw interieur toe te voegen, terwijl het een warme en uitnodigende sfeer behoudt.

Ambachtelijke Kwaliteit en Duurzaamheid

De deurkrukken van Roucca zijn gemaakt van hoogwaardig brons, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt om een onberispelijke kwaliteit en een unieke uitstraling te garanderen. Het ambachtelijke productieproces geeft elke deurkruk een authentieke toets die zich onderscheidt van industriële producten.

Roucca maakt voor u deurkrukken en deurhendels op maat, voor allerlei projecten: klassiek, stijlen, art deco, art nouveau, eigentijds, amerikaanse stijl,  …

Neem Contact Op voor Prijsaanvragen en Personalisatie

Voor elke prijsaanvraag over deze afwerkingen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail op info@roucca.be. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste afwerking voor uw bronzen deurkrukken.

Neem contact op en vertrouw op Roucca om elegantie en functionaliteit aan uw huis toe te voegen met hoogwaardige en gepersonaliseerde producten.