fbpx

Square meubelknop strikje 35 mm

Square meubelknop strikje 35 mm

Bronzen meubelknop Square© in de vorm van een strik. 100% vol brons. Elk stuk is handwerk en dus is elke meubelknop uniek. Je voelt en ziet het verschil tegenover een machinaal gemaakt stuk. Vraag de afwerking met een vaste krasbestendige coating of met natuurlijke bijenwas.

  • Afwerking/kleur
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Bronzen meubelknop met hedendaagse uitstraling. Door de volledig handgegoten productiemethode bekomt u met deze meubelknoppen een exclusieve uitstraling in uw keuken of slaapkamer. Dit is zeer krachtig bij een hedendaagse woning, maar ook stijlvol in combinatie met een landelijke stijl. Verder blijft brons zijn waarde behouden en wordt het nog mooier na jaren gebruik! Voor keukenkasten, bibliotheek, dressing-room, enz. In combinatie met de bronzen deurklink uit dezelfde collectie creëert u een sterke ‘first impression’. Heeft u een woningproject? Aarzel niet om ons te contacteren. De hoge kwaliteit en de uitstraling zijn zeker een aangename verrassing.

Mail ons uw bestelling door. Vraag de productfolder aan. Bezoek vrijblijvend de toonzaal. Gratis verzending in heel België en Nederland.