fbpx

Amerikaanse deurgreep brons

Amerikaanse deurgreep brons

Deze bronzen deurgreep is geheel volgens de amerikaanse stijl uitgevoerd. Met de hand afgewerkt, luxueuze uitstraling. Puur brons. Zandgegoten. De ‘ganzennek’ is elegant en rustiek. Het geheel bestaat uit de deurgreep en de rozet voor een cilinderslot (8mm dik). Past perfect op naturel houten deuren als op geschilderde deuren. Het duimknopje bedient geen slot.

Deze amerikaanse deurgreep in brons werd volledig op maat gemaakt. Roucca maakt het model voor uw deur. Zodat het perfect past bij uw woning.

  • Afwerking/kleur
  • # Licht brons
  • # Bruin brons
  • # Antiek zwart

MEER INFO

Heeft u ergens een bronzen deurgreep gezien die u mooi vindt? Vraag naar maatwerk. Deze amerikaanse deurgreep in brons werd volledig op maat gemaakt. Roucca maakt het model voor uw deur. Zodat het perfect past bij uw woning.

Roucca maakt voor u deurkrukken en deurhendels op maat, voor allerlei projecten: klassiek, stijlen, art deco, art nouveau, eigentijds, amerikaanse stijl,  …

Alle aangeboden referenties van deurgrepen en krukken zijn met de hand gemaakt en afgewerkt; dit geeft een bijzondere uitstraling en kwaliteit welke enkel met handmatig werk kan worden bereikt; hetzelfde voor de verschillende afwerkingen. Aan de basis van alle stukken gebruiken we brons in voornamelijk zandgietwerk.